Επίσημο: Ανανεωμένα Seat Ibiza και Arona

Σχετικά άρθρα

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Ibiza και Arona παρουσίασε σήμερα η Seat, με τα μοντέλα να αποκτούν μικρές αισθητικές επεμβάσεις στο εξωτερικό που φρεσκάρουν την εμφάνιση τους, αναβαθμίσεις στο εσωτερικό, νέους χρωματικούς συνδυασμούς και πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Συγκεκριμένα συναντάμε νέους προφυλακτήρες, LED φωτιστικά σώματα, νέους προβολείς ομίχλης, νέες ζάντες και στο εσωτερικό συναντάμε μαλακότερα πλαστικά στο ταμπλό, με την οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να έχει τοποθετηθεί ψηλότερα. Αυτή προσφέρεται σε δύο διαστάσεις, 8,25″ και 9,2″, με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων να διαθέτει οθόνη 10,25″.

Το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας υποστηρίζει ασύρματο Apple CarPlay, ενσύρματο Android Auto, καθώς και υπηρεσίες Seat Connect. Υπάρχουν νέοι αεραγωγοί που φωτίζονται με κρυφό LED φωτισμό, νέο τιμόνι, με τα αυτοκίνητα να αποκτούν τα συστήματα Travel Assist, Lane Assist Adaptive Cruise Control, Side Assist, Traffic Sign Recognition and Park Assist.

Από πλευράς κινητήρων η γκάμα αποτελείται από τον ατμοσφαιρικό 1.000άρη MPI κινητήρα απόδοσης 80 ίππων με 93 Nm ροπής, από τον 1.000άρη TSI απόδοσης 95 ίππων με 175 Nm ροπής και 110 ίππων με 220 Nm ροπής, όπως και από τον 1.5 TSI απόδοσης 150 ίππων με 250 Nm ροπής.

Επίσης υπάρχει ο 1.0 TGI φυσικού αερίου (CNG) των 90 ίππων και 160 Nm ροπής που σύμφωνα με την Seat προφέρει 50% λιγότερο κόστος χρήσης σε σχέση με έναν βενζινοκινητήρα και 30% λιγότερο σε σχέση με έναν πετρελαιοκινητήρα. Τα μοντέλα δεν προσφέρονται πλέον με κάποιον κινητήρα πετρελαίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα