Η Cruise εξασφάλισε επενδύσεις 2,75 δισ. δολαρίων από τη Walmart κ.λπ. εταιρίες

Σχετικά άρθρα

Η Cruise, η εταιρία της General Motors που ασχολείται με την αυτόνομη οδήγηση, ανακοίνωσε ότι συγκέντρωσε 2,75 δισεκατομμύρια δολάρια σε έναν νέο γύρο χρηματοδότησης και μέσα στις εταιρίες που επένδυσαν σε αυτή περιλαμβάνεται και η Walmart.

Μετά από τη νέα συγκέντρωση κεφαλαίων, η αξία της startup ξεπερνά πλέον τα 30 ddis. δολάρια, με εκπρόσωπο της Cruise να δηλώνει:

Είμαστε συγκεντρωμένοι στο δρόμο μας προς την εμπορευματοποίηση της υπηρεσίας αυτή τη στιγμή, αλλά οι επενδύσεις και οι εισαγωγές στο χρηματιστήριο που βλέπουμε να συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, αποτελούν μια εξαιρετική ένδειξη της δύναμης του κλάδου και της ευκαιρίας που προσφέρει η αυτόνομη οδήγηση.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος της Brulte & Co, σύμβουλος της Cruise, Grayson Brulte, ο οποίος πρόσθεσε:

Η Cruise εκτελεί μια παγκόσμια στρατηγική με τους σωστούς συνεργάτες. Στο τέλος της ημέρας, θα φανεί ποιος μπορεί να κάνει τις καλύτερες προσφορές, που μακροπρόθεσμα δημιουργούν έσοδα και κέρδη.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η General Motors και η Cruise ανακοίνωσαν πως έχουν συνάψει μακροπρόθεσμη στρατηγική σχέση με τη Microsoft για να επιταχύνουν την εμπορευματοποίηση των αυτοκινούμενων οχημάτων.

Διάβασε ακόμα

H Cruise ξεκινά δοκιμές αυτόνομων οχημάτων χωρίς οδηγούς ασφαλείας στο San Francisco

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...