Το Volkswagen Project Trinity θα κυκλοφορήσει το 2026

Σχετικά άρθρα

Το 2026 η Volkswagen θα βγάλει στην αγορά το Project Trinity, ένα ηλεκτρικό μοντέλο που η παραγωγή του θα γίνεται στο κύριο εργοστάσιο της εταιρίας στο Βόλφσμπουργκ της Γερμανίας.

Το αυτοκίνητο θα υποστηρίζει over-the-air αναβαθμίσεις, θα βασίζεται στην πλατφόρμα Scalable Systems (SSP) και ο σχεδιασμός του θα είναι ένα συνδυασμός μεταξύ σεντάν, hatchback και crossover μοντέλου.

Το μοντέλο θα διαθέτει συστήματα ημιαυτόνομης τεχνολογίας επιπέδου 2, ενώ θα εξοπλίζεται με συστήματα που θα του επιτρέπουν την αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 4, όταν αυτή γίνει διαθέσιμη. Όπως αναφέρει η VW, οι μπαταρίες του θα φορτίζουν εξαιρετικά γρήγορα, τόσο γρήγορα όσο και ο ανεφοδιασμός ενός αυτοκινήτου με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...