Το VW Group στηρίζει τον CEO του

Σχετικά άρθρα

Το διοικητικό συμβούλιο του VW Group εκτός από την απόφαση να μη πουλήσει τις Lamborghini και Ducati, έκανε γνωστό πως στηρίζει τον CEO του, Herbert Diess, δηλώνοντας πως:

Ο Diess έχει σημαντικό αντίκτυπο στη Volkswagen από το 2015 και χωρίς τη δέσμευσή του, ο μετασχηματισμός της εταιρείας δεν θα ήταν τόσο συνεπής και επιτυχής.

Τα επόμενα χρόνια, το Διοικητικό Συμβούλιο της Volkswagen AG θα εφαρμόσει τη στρατηγική της με τον Herbert Diess στην κορυφή.

Αυτό σημαίνει πως ο Diess πήρε την ψήφο εμπιστοσύνης που ήθελε και θα συνεχίσει απρόσκοπτος τις προσπάθειές του να μεταρρυθμίσει την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία.

Στις σχετικές ειδήσεις η Volkswagen είπε πως στο εργοστάσιο του Wolfsburg θα κατασκευάσει ένα νέο μοντέλο που το χαρακτηρίζει ως το “μελλοντικό κορυφαίο ηλεκτρικό όχημα”.

Το εργοστάσιο του Wolfsburg θα γίνει ένα πρωτοπόρο εργοστάσιο για την εξαιρετικά αυτοματοποιημένη κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων, με την αυτοματοποιημένη φύση του εργοστασίου να έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μειώσει τα κόστη παραγωγής. Το μέτρο αυτό αποτελεί μέρος μια μεγαλύτερης προσπάθειας του VW Group να μειώσει τα κόστη του μέσα στα επόμενα χρόνια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...