Σχεδόν 8 μήνες μετά την παρουσίαση της τελευταίας της δημιουργίας, το Aero 3, η Touring Superleggera έδωσε τώρα μια teaser φωτογραφία ενός νέου μοντέλου που ετοιμάζει, με το οποίο θα γιορτάσει τα 95 χρόνια ως coachbuilder.

Αυτό θα είναι ένα κουπέ δύο θέσεων, αλλά κυρίως θα είναι η πρώτη δημιουργία της Touring που θα έχει τον κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο, προερχόμενο από ένα supercar. Αισθητικά θα μοιράζεται πολλά στοιχεία με τις πρόσφατες δημιουργίες της Touring, κάτι που είναι εύκολα διακριτό κάτω από το σεντόνι, καθώς το εμπρός μέρος μοιάζει αρκετά με αυτό του Aero 3.

Ακόμα, σύμφωνα με την εταιρία, θα διαθέτει κομψές αναλογίες και θα είναι το κατάλληλο αυτοκίνητο για να προωθήσει η Touring τη φιλοσοφία της για τα κεντρομήχανα μοντέλα.

Δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του νέου μοντέλου, καθώς επί του παρόντος βρίσκεται στο τελικό στάδιο του σχεδιασμού του, με το τελικό προϊόν να παρουσιάζεται επίσημα τον Ιούνιο του 2021 και στη συνέχεια θα λάβει μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις, όπως το The Quail, το Bridge, το Salon Prive και το Zoute GP.