Τρία μοναδικά Alpine A110S με γραφικά από τον Felipe Pantone

Σχετικά άρθρα

Μερικές εβδομάδες μετά την αποκάλυψη του livery των A110 που θα οδηγούν οι Fernando Alosno και Esteban Ocon στα ευρωπαϊκά GP, η Alpine και ο Felipe Pantone παρουσιάζουν στο μοναδικό και διάσημο σκηνικό του Μονακό, το αποτέλεσμα της δεύτερης συνεργασίας τους, το οποίο είναι εξίσου εκπληκτικό.


Η συνεργασία μεταξύ της Alpine και του Felipe Pantone επεκτείνεται και η νέα δουλειά του Αργεντινού καλλιτέχνη αφορά και πάλι το εμβληματικό μοντέλο της μάρκας, το A110. Πριν ασχοληθεί με το νέο project, ο Felipe Pantone πέρασε πολλές ώρες μελετώντας τη μάρκα, την ιστορία της και φυσικά οδηγώντας ένα Alpine A110 για να νιώσει τη μοναδική προσωπικότητα του γαλλικού αθλητικού κουπέ.

Το αποτέλεσμα είναι μια μοντέρνα, δυναμική και κομψή ερμηνεία του A110, με τα γραφικά και τις γραμμές να ακολουθούν το σχήμα του Α110 και να δίνουν μια εντύπωση ταχύτητας, ακόμα και όταν το αυτοκίνητο παραμένει ακίνητο. Διαθέτει επίσης τα χαρακτηριστικά χρώματα του Felipe Pantone, μαύρο και άσπρο, τα οποία έχουμε δει παλιότερα πάνω στα αγωνιστικά του Ken Block.

Η βαφή στο σώμα έχει γίνει εξ’ολοκλήρου με το χέρι από τον καλλιτέχνη και χρειάστηκαν αρκετές εβδομάδες για να ολοκληρωθεί. Ο Pantone ετοίμασε τρία αυτοκίνητα, τα οποία διαθέτουν μικρές παραλλαγές στα γραφικά, ώστε τα A110 να είναι μοναδικά.

Το Alpine A110 που σχεδιάστηκε από τον Felipe Pantone βασίζεται στο A110S, απόδοσης 292 ίππων, και η τιμή του καθένα ανέρχεται σε 125.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του φόρου.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Alpine A290. Στις 13 Ιουνίου η παρουσίαση του

Στο περιθώριο του φετινού 24ωρου αγώνα του Le Mans η Alpine θα παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής του A290. Το ηλεκτρικό hothatch αποτελεί πρακτικά την...