Το εσωτερικό του ανανεωμένου Kia K9

Σχετικά άρθρα

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες από το εσωτερικό της ανανεωμένης έκδοσης του K9 που αποκτά μεγαλύτερη κεντρική οθόνη, με την 12,3″ οθόνη να αντικαθίσταται από μια 14,5″.

Επίσης υπάρχει σύστημα ελέγχου ταυτότητας μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων, επιτρέποντας έτσι ο κάθε οδηγός να έχει εξατομικευμένο προφίλ, με το αυτοκίνητο να αλλάζει αυτόματα την θέση του καθίσματος, τις ρυθμίσεις του κλιματισμού, τις ρυθμίσεις των πλαϊνών καθρεπτών και την ρύθμιση του ψηφιακού πίνακα οργάνων.

Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας υποστηρίζει over-the-air αναβαθμίσεις, με τον οδηγό μέσω μιας εφαρμογής στο smartphone του να έχει την δυνατότητα να κλειδώνει/ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο, να ρυθμίζει το σύστημα κλιματισμού κτλ.

Το αυτοκίνητο φέρει επίσης βελτιωμένη ηχομόνωση, νέα ξύλινα διακοσμητικά, νέες δερμάτινες επενδύσεις και νέα συστήματα υποβοήθησης και ασφαλείας, όπως σύστημα προγνωστικής αλλαγής ταχυτήτων με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται από το ραντάρ και τις κάμερες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...