Είναι από τα περιστατικά που πρέπει να δεις πειστήρια για να πιστέψεις ότι πραγματικά έγιναν, καθώς στο τελευταίο μέρος που θα περίμενες να προκληθεί ένα τροχαίο ατύχημα είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο ενός γηπέδου, και πιο συγκεκριμένα στο ταρτάν του στίβου.

Το ασυνήθιστο ατύχημα συνέβη σήμερα το πρωί στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στον Βόλο, όπου ένα αυτοκίνητο του δήμου Βόλου, το οποίο βρίσκονταν εντός του του σταδίου λόγω εργασιών, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στη “λίμνη”, που υπάρχει σε κάθε στίβο για τους αγώνες δρόμου με εμπόδια (στιπλ).

Στο αυτοκίνητο του δήμου επέβαιναν δύο εργαζόμενοι, οι οποίοι τραυματίστηκαν στο κεφάλι, καθώς όπως φαίνεται από τις ρωγμές στο παρμπρίζ δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας.

Ωστόσο, ευτυχώς υπήρχε γιατρός στον χώρο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων που ξεκινά σήμερα, αλλά και εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, που άμεσα παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βόλου.