Το 2015 το τμήμα Mulliner της Bentley είχε παρουσιάσει την Mulsanne Grand Limousine και πέντε τέτοιες αναζητούν ιδιοκτήτη. Τα αυτοκίνητα είχαν παραγγελθεί από κάποιον στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά ο ίδιος από την ημέρα που τα παρέλαβε, δεν τα χρησιμοποίησέ ποτέ, ούτε τα έβγαλε πινακίδες. Τα αυτοκίνητα αγοράστηκαν πίσω από την αντιπροσωπεία της Bentley στα Εμιράτα και πλέον είναι προς πώληση.

Και τα πέντε αυτοκίνητα είναι κατασκευασμένα στο χέρι και σε σχέση με την Mullsanne έχουν 1 μέτρο μεγαλύτερο μήκος, ενώ διαθέτουν 7,9 εκατοστά μεγαλύτερο ύψος.

Το πίσω μέρος της καμπίνας διαθέτει τέσσερα καθίσματα, συμπεριλαμβανομένων δύο που βλέπουν προς τα πίσω. Εκεί υπάρχει ψυγείο, αναδιπλούμενα τραπεζάκια, κρυστάλλινα ποτήρια και άλλα.

Επιπλέον τα αυτοκίνητα διαθέτουν 6-ζωνικό σύστημα κλιματισμού, ηλεκτροχρωμικό τζάμι ανάμεσα στα μπροστά και πίσω καθίσματα, το οποίο σκουραίνει με το πάτημα ενός κουμπιού, σύστημα ενδοεπικοινωνίας και άλλα.

Το κάθε ένα από τα πέντε αυτοκίνητα είναι βαμμένο σε διαφορετικό χρώμα και έχει διαφορετικά διακοσμητικά. Η Bentley δεν λέει πόσο κοστίζει η κάθε μια από τις πέντε Mulsanne Grand Limousine, αλλά είναι δεδομένο πως οι νέοι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων θα αναγκαστούν να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη.