Και εντελώς ξαφνικά, ή out of the blue, που λένε οι αγγλοσάξονες, η Lamborghini φαίνεται ότι επαναφέρει την Countach, ή τουλάχιστον αυτό μας αφήνει να πιστέψουμε με το teaser video που έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω από την επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Το 20 δευτερολέπτων video είναι γεμάτο με αναμνήσεις, συμπεριλαμβανομένων κλασικών αφισών της Countach, που όλοι είχαμε στο παιδικό μας δωμάτιο. Το κλιπ τελειώνει με ένα σφηνοειδές αυτοκίνητο, το οποίο είναι καλυμμένο και που μόλις φαίνεται από απόσταση, αλλά με ένα πολύ απλό, σαφές μήνυμα: Η νέα Lamborghini Countach έρχεται.

Αν έχεις αμέτρητες ερωτήσεις στο μυαλό σου, δεν είσαι ο μόνος, αλλά η ιταλική εταιρία δεν έδωσε την παραμικρή επιπλέον πληροφορία. Θα δούμε ένα εντελώς νέο μοντέλο, ή μια Aventador με άλλο σώμα; Θα είναι ένα αυτοκίνητο παραγωγής ή κάποιο concept; Όπως και να έχει, το καλοκαίρι απέκτησε νόημα, γιατί η λογική λέει ότι η Lamborghini θα δείξει σύντομα τη νέα Countach.

Το supercar θα παράγει 800 άλογα και φήμες θέλουν την Lamborghini να κατασκευάζει 112 Countach, με την κάθε μια να κοστίζει 2 ή 3 εκατ. ευρώ.