Kia Soul EV Boardmasters Edition

Σχετικά άρθρα

Η Kia παρουσίασε το Soul EV Boardmasters Edition, ένα one-off ηλεκτρικό Soul αφιερωμένου για τους λάτρεις τους σερφ. Το πρωτότυπο έκανε το ντεμπούτο του στο στο φεστιβάλ σέρφινγκ και μουσικής Boardmasters 2021 στην Κορνουάλη της Αγγλίας, εκεί όπου η Kia είναι χορηγός.

Το ιδιαίτερο αυτό Soul διαθέτει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, 31 εκατοστά μπροστά και 32 εκατοστά πίσω, μεγαλύτερα μετατρόχια κατά 11 και 11,5 εκατοστά μπροστά και πίσω, ατσάλινες ζάντες 16″ με ελαστικά για οδήγηση στην άμμο διαστάσεων 30″.

Στην οροφή συναντάμε μια σχάρα που πάνω της μπορούν να μεταφερθούν δύο σανίδες του σερφ. Επίσης διαθέτει δύο προβολείς LED και ένα ηλιακό πάνελ που επιτρέπει τη φόρτιση μικρών ηλεκτρονικών συσκευών χωρίς τη χρήση της κύριας μπαταρίας.

Από το εσωτερικό έχουν αφαιρεθεί τα πίσω καθίσματα και έχει τοποθετηθεί ξύλινο πάτωμα. Επιπλέον υπάρχει ένα αναδιπλούμενος πάγκος και μια ειδική κατασκευή για να κρεμούν οι σέρφερ τις στολές τους για να στεγνώσουν.

Μηχανικά δεν υπάρχει καμία αλλαγή με τον αυτοκίνητο να αποδίδει 204 άλογα με 395 Nm ροπής, με τον ηλεκτροκινητήρα να αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 64 kW.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...

Kia Tasman: Το όνομα του πρώτου pickup της εταιρίας

Η Kia ανακοίνωσε σήμερα το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup της που ετοιμάζει, το οποίο θα είναι Tasman. Αυτό είναι εμπνευσμένο από την ομορφιά και...

Η Kia ανανεώνει το K9

Την ανανεωμένη έκδοση του K9 παρουσίασε σήμερα η Kia, με το μεγάλο κορεατικό σεντάν να αποκτά νέα γρίλια και νέες ζάντες 19", με το...