Με τη νέα ταινία του James Bond, No Time To Die, να ξεκινά την προβολή της στις 28 του μηνός, η Aston Martin, η εταιρία παραγωγής της νέας ταινίας, EON Productions και η The Little Car Company δημιούργησαν ένα παιδικό αμαξάκι, αντίγραφο της θρυλικής DB5 του Βρετανού πράκτορα, που εξοπλίζεται με διάφορα από τα gadgets του, όπως συσκευή παραγωγής καπνού, περιστρεφόμενες πινακίδες, αλλά και πολυβόλα που είναι κρυμμένα πίσω από τους προβολείς.

Τα gadgets ενεργοποιούνται μέσω διακοπτών που βρίσκονται σε ένα κρυφό πάνελ στη πόρτα του συνοδηγού. Το Aston Martin DB5 Junior No Time to Die Edition διαθέτει “skid mode” που ενεργοποιεί τα μπροστινά φρένα για να μπορεί το αυτοκίνητο να κάνει burnout και donuts.

Το αμιγώς ηλεκτρικό αμαξάκι είναι υπό κλίμακα 2/3, έχοντας μήκος περίπου 3 μέτρων και μπορεί να φιλοξενήσει έναν ενήλικα και ένα παιδί. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 22 άλογα, με το βάρος του να αγγίζει τα 270 κιλά, με το σώμα του να είναι κατασκευασμένο από carbon, ενώ διαθέτει και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Έχει αυτονομία περίπου 130 χλμ και μεταξύ άλλων διαθέτει φρένα της Brembo και ανάρτηση της Bilstein. Μόλις 125 τέτοια αυτοκινητάκια θα κατασκευαστούν με την τιμή 90.000 λίρες Αγγλίας (105.000 ευρώ) προ φόρων, την ώρα που η απλή έκδοση ξεκινά από τις 35.000 λίρες Αγγλίας (39.000 ευρώ).