Με σχεδόν μισό εκατ. δολάρια μπορείς να αποκτήσεις ένα τανκ που driftάρει, κάνει άλματα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς

Σχετικά άρθρα

Ένα Ripsaw EV2 αναζητά νέο ιδιοκτήτη, αρκεί αυτός να είναι πρόθυμος να πληρώσει σχεδόν μισό εκατ. δολάρια για να το αποκτήσει. Δημιουργία της Howe & Howe Technologies, το ιδιαίτερο αυτό τανκ παίρνει κίνηση από έναν V6 Duramax diesel κινητήρα 6,6-λίτρων απόδοσης 800 ίππων με 2.033 Nm ροπής, διαθέτει ρυθμιζόμενη πνευματική ανάρτηση και μερικοί ίσως το χαρακτηρίσουν το απόλυτο παιχνίδι για “μεγάλα παιδιά”.

Πρόκειται για ένα τανκ για προσωπική χρήση που με αυτόν μπορείς να κάνεις τα πάντα. Να driftάρεις, να κάνεις άλματα, να ανέβεις τις χιονισμένες πλαγιές, γενικά να πας παντού.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δύο οθόνες αφής 12″, ενώ εξοπλίζεται με κάμερες 360 μοιρών. Ζυγίζει 4,5 τόνους και μπορεί να πιάσει τελική ταχύτητα 96 χλμ/ώρα.

ΠηγήHemmings

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...