Η Volkswagen εξετάζει την περικοπή 30.000 θέσεων εργασίας

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen εξετάζει την περικοπή 30.000 θέσεων εργασίας έτσι ώστε να μειώσει τα κόστη και να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της, απέναντι σε εταιρείες όπως η Tesla.

Αυτό αναφέρει η Handelsblatt που επικαλείται μια παρουσίαση που έκανε στο εποπτικό συμβούλιο, ο διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen, Herbert Diess.

Διάβασε επίσης

H VW περικόπτει 4.000 θέσεις εργασίας με πρόωρες συνταξιοδοτήσεις

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να συζητήσουμε για την ανταγωνιστικότητα του εργοστασίου μας στο Wolfsburg σε σχέση με τους νεοεισερχόμενους παίκτες στην αγορά.

Η συζήτηση βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη υπάρχουν πολλές καλές ιδέες. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σενάρια. Θέλουμε να κατασκευάζουμε ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στο κεντρικό μας εργοστάσιο στο Wolfsburg.

Η Tesla θέτει νέα πρότυπα παραγωγικότητας και κλίμακας στο εργοστάσιό της στο Βερολίνο,

δήλωσε ο εκπρόσωπος της VW Michael Manske, με την Tesla θα θέλει να κατασκευάζει 5.000 με 10.000 αυτοκίνητα την εβδομάδα στο γερμανικό της εργοστάσιο.
Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν πολύ λιγότερα ανταλλακτικά από ένα αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης και έτσι απαιτούν λιγότερους εργαζόμενους και λιγότερη ώρα για παραγωγή τους.

Σύμφωνα με μια εκτίμηση, 100.000 θέσεις εργασίας στην αυτοκινητοβιομηχανία θα μπορούσαν να χαθούν έως το 2025 ως αποτέλεσμα της στροφής στην ηλεκτροκίνηση, με το νούμερο να αυξάνεται στις 410.000 έως το 2030.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η VW αναβαθμίσει το ID.3 και δυναμώνει το ID.3 Pro S

Έχουν περάσει μόλις 14 μήνες από τότε που η Volkswagen κυκλοφόρησε το ανανεωμένο ID.3 και η γερμανική εταιρία έκανε σήμερα γνωστό πως αναβαθμίζει ξανά...

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...