Είναι η restomoded 911 της Gunther Werks καλύτερη από της Singer;

Σχετικά άρθρα

Η Singer Vehicle Design κάνει “χρυσές δουλειές” προσφέροντας την Porsche 911 των 70’s, σήμερα. Κρίμα δεν είναι να μείνουν έξω τα 90’s; Με αυτό τον τρόπο λειτούργησε το σκεπτικό της Gunther Werks, με την εταιρία από το Garden Grove της Καλιφόρνια των ΗΠΑ να έχει αναλάβει τη restomod μετατροπή της 993, ήτοι της τελευταίας αερόψυκτης 911.

Στο παραπάνω video θα δεις τον James William Walker, γνωστός ως Mr. JWW να οδηγεί μια από τις δημιουργίες της Gunther Werks και να μας μεταφέρει την εμπειρία του, αναφέροντας -μεταξύ άλλων- ότι ο αερόψυκτος κινητήρας είναι εξαιρετικός, ενώ πίσω από το τιμόνι νιώθεις ότι οδηγείς αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Μηχανικά, η εμβληματική 993 εξοπλίζεται με έναν 3,6-λίτρων ατμοσφαιρικό, επίπεδο κινητήρα, απόδοσης 270 ίππων, με την Gunther Werks να τον υπερκυβίζει στα 4,0-λίτρα, με την απόδοση του να αυξάνεται στα 435 άλογα και στα 454 Nm ροπή, με τον περιοριστή στροφών να ενεργοποιείται στις 8.100 σ.α.λ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...