F1: H Mercedes teasάρει το νέο μονοθέσιο της

Σχετικά άρθρα

Απομένουν περισσότερες από επτά εβδομάδες από τις πρώτες χειμερινές δοκιμές, και η Mercedes είναι η μόνη ομάδα που έχει ήδη αποκαλύψει τόσα πολλά για το νέο μονοθέσιο της.

Στις 23 Δεκεμβρίου, η Mercedes-AMG F1 ήταν η πρώτη ομάδα που έδωσε στη δημοσιότητα ένα video από το πρώτο fire-up του νέου power unit της για τη σεζόν του 2022, και σήμερα η γερμανοβρετανική ομάδα γίνεται και πάλι η πρώτη που teasάρει το νέο της μονοθέσιο.

Αυτό θα ονομαστεί W13 E Performance και αναμένεται να φέρει ξανά το κλασικό ασημί χρωματισμό του, αφήνοντας στο παρελθόν το μαύρο livery που είχε τα τελευταία δύο χρόνια.

Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει ότι το νέο μονοθέσιο της Mercedes διαφέρει κατά πολλούς τρόπους από το μοντέλο επίδειξης που παρουσίασε η Formula 1 το 2021. Η μπροστινή πτέρυγα της W13 αποτελείται από τρία στοιχεία αντί για τέσσερα, τα side pods είναι μεγαλύτερα και η πίσω πτέρυγα έχει διαφορετικό σχήμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...