Η έκθεση του Detroit επιστρέφει τον Σεπτέμβριο του 2022, μετά από τρία χρόνια απουσίας

Σχετικά άρθρα

Παραδοσιακά η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου της Βόρειας Αμερικής (NAIAS) πραγματοποιούταν κάθε δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου στο Detroit. Μετά την διοργάνωση του 2019, οι διοργανωτές της έκθεσης ανακοίνωσαν ότι η επόμενη δεν θα γινόταν τον Ιανουάριο του 2020, αλλά τον Ιούνιο (και κάθε Ιούνιο), ώστε να μην συμπίπτει με την CES.

Ωστόσο, για το 2020 η έκθεση στο Detroit έπεσε θύμα της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και τον Μάρτιο του 2020 ανακοινώθηκε ότι η διοργάνωση ακυρώνεται, ώστε το εκθεσιακό κέντρο να μετατραπεί σε νοσοκομείο για την περίθαλψη ασθενών με κορωνοϊό.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι η επόμενη έκθεση στο Detroit θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2021, και πιο συγκεκριμένα μεταξύ 28 Σεπτεμβρίου και 9 Οκτωβρίου. Αλλά ούτε αυτή έγινε, καθώς ακυρώθηκε εξαιτίας του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

Σήμερα, όμως, γίνεται γνωστό ότι η έκθεση του Detroit θα επιστρέψει επίσημα το Σεπτέμβριο του 2022, μετά από απουσία τριών ετών. Πιο συγκεκριμένα, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες του Huntington Place (πρώην TCF Center) μεταξύ 14 και 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Μετά τις δημοσιογραφικές ημερομηνίες 14-15 Σεπτεμβρίου και το ετήσιο Charity Preview στις 16 Σεπτεμβρίου που συγκεντρώνει χρήματα για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, η έκθεση θα ανοίξει για το κοινό μεταξύ 17 και 25 Σεπτεμβρίου. Εκτός από την κύρια εκδήλωση στο Downtown Detroit, θα υπάρχουν επιπλέον δωρεάν υπαίθριες δραστηριότητες σε όλη την πόλη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τον Σεπτέμβριο το ανανεωμένο Ford F-150

Στην έκθεση του Ντιτρόιτ στις αρχές του Σεπτέμβρη, η Ford θα παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του F-150. Αυτό αποκάλυψε ο CEO της Ford, Jim...