Στα 4 χρόνια η λίστα αναμονής του νέου Toyota Land Cruiser

Σχετικά άρθρα

Από πέρυσι τον Σεπτέμβριο υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν το νέο Land Cruiser έχει τεράστια εμπορική απήχηση, με την Toyota να έχει λάβει ήδη παραγγελίες που καλύπτουν την παραγωγή για τα επόμενα 4 χρόνια.

H ιαπωνική εταιρία επιβεβαίωσε στο επίσημο site της πως η λίστα αναμονής όντως ανέρχεται σε περίπου 4 χρόνια, δηλώνοντας πως θα κάνει ότι μπορεί ώστε να μειώσει τον χρόνο παράδοσης.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Toyota αναφέρει:

Σας ευχαριστούμε πολύ που σκεφτήκατε και παραγγείλατε τα οχήματά μας. Το Land Cruiser έτυχε πολύ καλής υποδοχής στην Ιαπωνία και σε όλο τον κόσμο. Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη που θα χρειαστεί πολύς χρόνος για την παράδοση του Land Cruiser σε εσάς αφού κάνετε μια παραγγελία. Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για αυτό.

Εάν κάνετε μια παραγγελία τώρα, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι έως και 4 χρόνια. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συντομεύσουμε τον χρόνο παράδοσης για τους πελάτες μας. Εκτιμούμε την κατανόησή σας σε αυτό το θέμα.”

Διάβασε ακόμη

Με αυτές τις μικροσκοπικές κουκίδες η Toyota θέλει να αποτρέψει τις κλοπές των νέων Land Cruiser

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως αν κάποιος παραγγείλει σήμερα ένα Land Cruiser, κατά πάσα πιθανότητα θα το παραλάβει το 2026.

ΠηγήToyota

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...