Η Alpine ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του νέου μονοθέσιου της

Σχετικά άρθρα

Με λίγα λεπτά διαφορά από την AlphaTauri, η Alpine F1 Team ανακοίνωσε και αυτή την ημερομηνία παρουσίασης του πρώτου της μονοθέσιου. Αυτό θα είναι το δεύτερο μονοθέσιο της Alpine στην F1, και θα ονομαστεί A522, με το στοιχείο A500 της ονομασίας να αναφέρεται στο project της F1 (σύμφωνα με τα αυτοκίνητα της Alpine τα A110, A310 κ.λπ.), ενώ το 22 αναφέρεται στο έτος κατά το οποίο θα αγωνιστεί.

Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στο Παρίσι, μόλις δύο ημέρες πριν την έναρξη των πρώτων χειμερινών δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης. Το οδηγικό δίδυμο της γαλλικής ομάδας παραμένει απαράλλαχτο και για το 2022, κάτι που σημαίνει ότι ο Fernando Alonso θα έχει ως teammate του τον Esteban Ocon.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του χειμώνα αποχώρησαν από την ομάδα ο Marcin Budkowski και ο Alain Prost, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα που θα τους αντικαταστήσουν. Ωστόσο, στην θέση του πρώτου αναμένεται να έρθει ο Otmar Szafnauer, ο οποίος αποχώρησε από την Aston Martin, φέρνοντας μαζί του την BWT, ως χορηγό στη γαλλική εταιρία.

Ημερολόγιο παρουσιάσεων

Ομάδα Ημερομηνία
Aston Martin 10 Φεβρουαρίου
McLaren 11 Φεβρουαρίου
AlphaTauri 14 Φεβρουαρίου
Ferrari 17 Φεβρουαρίου
Mercedes 18 Φεβρουαρίου
Alpine 21 Φεβρουαρίου
Haas
Alfa Romeo
Red Bull
Williams

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...