Στον πάγο το hatchback της Tesla. Το 2023 τα Cybertruck, Semi και Roadster

Σχετικά άρθρα

Στο περιθώριο της εκδήλωσης παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων του τέταρτου τριμήνου, ο Elon Musk είπε πως η Tesla δεν θα κυκλοφορήσει κανένα νέο μοντέλο φέτος, εξαιτίας της έλλειψης σε τσιπ, προσθέτοντας πως το hatchback των 25.000 δολαρίων έχει μπει στον πάγο, ενώ κάποια στιγμή μέσα στο έτος η Tesla θα προσφέρει πλήρης δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης.

Ο Musk είπε πως ακόμη και αν η Tesla είχε παρουσιάσει ένα νέο αυτοκίνητο εντός του 2021, η συνολική παραγωγή θα ήταν ίδια λόγω των περιορισμών που προκαλεί η έλλειψη σε τσιπ.

Δεν θα παρουσιάσουμε νέα μοντέλα φέτος. Δεν θα είχε κανένα νόημα. Δεν εργαζόμαστε επί του παρόντος στο αυτοκίνητο των 25.000 δολαρίων. Κάποια στιγμή θα το κάνουμε. Έχουμε αρκετά στο κεφάλι μας αυτή τη στιγμή. Πάρα πολλά, ειλικρινά.

Το αφεντικό της Tesla πρόσθεσε πως η ανάπτυξη των Cybertruck, Semi και Roadster συνεχίζεται και επικεντρώνονται στην αύξηση της παραγωγής των εργοστασίων της σε Καλιφόρνια και Σαγκάη, ενώ προετοιμάζονται για την έναρξη της παραγωγής στα νέα εργοστάσια σε Τέξας και Βερολίνο. Τέλος είπε πως η εξέλιξη του ανθρωποειδές ρομπότ συνεχίζεται.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla απολύει πάνω από το 10% των εργαζομένων της σε όλο τον κόσμο

Η Tesla θα απολύσει πάνω από το 10% του εργατικού δυναμικού της παγκοσμίως, σύμφωνα με εσωτερικό υπόμνημα της εταιρείας, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη...

Νέα bucket καθίσματα για το Tesla Model S Plaid

Η Tesla πρόσθεσε νέα bucket μπροστινά καθίσματα στο Model S Plaid, με τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται από τις αρχές του μήνα να εξοπλίζονται με...