H Renault teasάρει για τελευταία φορά το Austral

Σχετικά άρθρα

H Renault έδωσε την τελευταία teaser φωτογραφία του Austral, πριν τα ψηφιακά αποκαλυπτήρια του νέου SUV, που έχουν προγραμματιστεί για τις 8 Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα, μετά την καμουφλαρισμένη του αποκάλυψη και τη ματιά στο εσωτερικό του, σήμερα βλέπουμε ένα σχεδιαστικό σκίτσο του μοντέλου που θα αντικαταστήσει το Kadjar, το οποίο όμως δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μέσα στο 2022.

Σύμφωνα με τη Renault, το ολοκαίνουργιο Austral είναι αθλητικό, αισθησιακό και τεχνολογικά προηγμένο, ενώ διαθέτει και όλα τα χαρακτηριστικά των SUV. Οι σχεδιαστές του στόχευαν σε μια ισχυρή προσωπικότητα που συνδυάζει κομψότητα και μυϊκή υφή και αντικατοπτρίζει την ανανέωση της μάρκας. Το Austral θα έχει μοντέρνα εμφάνιση, με τους μεγάλους τροχούς του να επιβεβαιώνουν τη μυώδη σιλουέτα του, και συνοδεύονται με μια γραμμή του καπό κοντά στους θόλους των τροχών.

Το γαλλικό SUV θα φέρει το νέο λογότυπο της Renault, με τα LED φωτιστικά σώματα να είναι λαξευμένα και να φέρουν τη φωτεινή υπογραφή σε σχήμα C, που χαρακτηρίζει τα μοντέλα της εταιρίας. Οι αναλογίες του Austral του δίνουν μια ευρύχωρη, στιβαρή και σπορ αίσθηση, η οποία ενισχύεται από τη γωνία του πίσω παραθύρου, ενώ οι προεξέχουσες κορυφές των θόλων των τροχών δίνουν στη δομή του οχήματος μια σπορ οπτική.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...