O Michael Fux παρέλαβε το ιδιαίτερο Hispano Suiza Carmen Boulogne

Σχετικά άρθρα

Τον Ιούλιο του 2020 ο Michael Fux, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και συλλέκτης από τη Φλόριντα των ΗΠΑ που έχει στη κατοχή του δεκάδες supercars και πολυτελή αυτοκίνητα, παρήγγειλε ένα ακόμη ιδιαίτερο αυτοκίνητο για τη συλλογή του, το Hispano Suiza Carmen Boulogne, βάφοντας το μάλιστα στο χρώμα Ocean Song Rose.

Πριν λίγες ώρες άνοιξε τις πύλες του το Amelia Island Concours d’Elegance στις ΗΠΑ, και η ισπανική εταιρία παρέδωσε το αυτοκίνητο στον Fux. Αυτό σηματοδοτεί την επιστροφή της Hispano Suiza στην αγορά της Αμερικής, κάτι που σημαίνει ότι ο Fux έγινε ο πρώτος ιδιοκτήτης στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού που παρέλαβε το αυτοκίνητο.

Η Hispano Suiza χρειάζεται δώδεκα μήνες για την παραγωγή ενός Carmen Boulogne, με το εν λόγω μωβ αυτοκίνητο έχει ασημί λεπτομέρειες στη γρίλια, στις ζάντες, στους πλαϊνούς καθρέπτες και περιμετρικά των παραθύρων, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν λευκές και μωβ δερμάτινες επενδύσεις, carbon στοιχεία και ψηφιακός πίνακας οργάνων, με τα καθίσματα να είναι κατασκευασμένα από carbon.

Διαθέτει carbon monocoque πλαίσιο βάρους 195 κιλών, ενώ και το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από carbon. Aπό carbon είναι κατασκευασμένες τόσο οι εμπρός, όσο και οι πίσω δομές σύγκρουσης.

Κίνηση παίρνει από δύο ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 1.114 ίππων (819 kW), με την κίνηση να στέλνεται στους πίσω τροχούς, διαστάσεων 20″. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,6 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 290 χλμ/ώρα.

Το διθέσιο μοντέλο ζυγίζει 1.630 κιλά, με τους ηλεκτροκινητήρες να αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 80 kWh που χαρίζει στο αυτοκίνητο μια αυτονομία 402 χλμ. σε κύκλο WLTP. Με χρήση CCS2 ταχυφορτιστή, η μπαταρία φορτίζει από το 30% έως το 80% μέσα σε 30 λεπτά.

H Hispano Suiza έχει ανακοινώσει ότι θα βγάλει σε περιορισμένη παραγωγή 19 αυτοκίνητων το Carmen, με τα πέντε εξ αυτών να είναι στην κορυφαία έκδοση Carmen Boulogne. Η τιμή της τελευταίας ανέρχεται σε €1,65 εκατ., και είναι κατά 109 άλογα πιο ισχυρή από τη “βασική” έκδοση του Carmen.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...