Αυτό είναι το Toyota GR Corolla

Σχετικά άρθρα

Μερικές ώρες πριν την επίσημη παρουσίασή του, η οποία έχει προγραμματιστεί για αύριο τα ξημερώματα (04:30 ώρα Ελλάδος) διέρρευσαν φωτογραφίες του Toyota GR Corolla.

Το αυτοκίνητο διαθέτει επιθετικής σχεδίασης bodykit με νέους προφυλακτήρες, αεροτομή, πλαϊνές ποδιές και διαχύτη, μεγάλα φρένα με κόκκινες δαγκάνες, GR λογότυπα, μαύρες ζάντες 18″ με Michelin Pilot Sport 4S και θα προσφέρεται αρχικά μόνο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Η ιαπωνική εταιρία έχει τοποθετήσει στο αυτοκίνητο αεριζόμενο καπό, φουσκώματα στα φτερά, αλλά και τρεις απολήξεις εξατμίσεων, δύο στρόγγυλες στα άκρα του προφυλακτήρα και μια οβάλ στο κέντρο του.

Κάτω από το καπό του συναντάμε τον τρικύλινδρο 1.600άρη turbo κινητήρα του GR Yaris, που στη περίπτωση του GR Corolla αποδίδει 300 άλογα με 370 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς με ποσοστό 50/50 μπροστά-πίσω, με το σύστημα τετρακίνησης, όταν απαιτείται να μπορεί να στείλει έως και το 70% της ροπής στους πίσω τροχούς.

Ο κινητήρας συνδυάζει με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, υπάρχουν τρία προγράμματα λειτουργίας, τα Normal, Sport και Track, με την έκδοση GR Corolla Launch Edition να διαθέτει Torsen μπλοκέ διαφορικά μπροστά και πίσω, βελτιωμένο σύστημα πέδησης, σφυρήλατη carbon οροφή, αεριζόμενο καπό και Ultrasuede/δερμάτινες συνθετικές επενδύσεις στα καθίσματα.

Ανανέωση

Επίσημο: Toyota GR Corolla με 304 άλογα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...