Hertz: Παραγγελία 65.000 αυτοκινήτων της Polestar

Σχετικά άρθρα

Η Hertz και η Polestar ανακοίνωσαν σήμερα μια νέα συνεργασία, σύμφωνα με την οποία η εταιρεία ενοικίασης θα αγοράσει έως και 65.000 ηλεκτρικά οχήματα από τη σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Η Hertz στοιχηματίζει ότι οι πελάτες της είναι και περίεργοι για τα ηλεκτρικά οχήματα και θέλουν να οδηγήσουν αυτοκίνητα από εταιρίες εκτός της Tesla. Τα αυτοκίνητα της Polestar θα ενταχθούν στα περίπου 100.000 Tesla που αγόρασε η Hertz, μέσω μιας επένδυσης μεγαλύτερης των 4 δισ. δολαρίων.

Η αγορά των αυτοκινήτων της Polestar αποτελεί μέρος μιας παγκόσμιας συνεργασίας, που θα επιτρέψει στους Ευρωπαίους πελάτες να αρχίσουν να νοικιάζουν οχήματα της -μέσω της Hertz- αυτή την άνοιξη. Οι πελάτες της Βόρειας Αμερικής και της Αυστραλίας θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τα τέλη του 2022.

Η νέα συμφωνία έδωσε ώθηση στις μετοχές της Hertz και της Gores Gugenheim Inc., της εταιρείας εξαγοράς ειδικού σκοπού που σχεδιάζει να συγχωνευτεί με την Polestar. Ο CEO της Hertz, Stephen Scherr, δήλωσε σχετικά:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Polestar και ανυπομονούμε να εισαγάγουμε τα premium ηλεκτρικά προϊόντα της στον στόλο μας λιανικής και κοινής χρήσης. Η σημερινή συνεργασία με την Polestar βασίζεται περαιτέρω στη φιλοδοξία μας να γίνουμε κορυφαία εταιρία στο σύγχρονο οικοσύστημα κινητικότητας και να το κάνουμε ως μια περιβαλλοντικά προοδευτική εταιρεία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα