Στις 20 του μήνα η Lincoln θα αποκαλύψει ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο SUV, το οποίο σύμφωνα με την εταιρία, θα μας δείχνει το πως θα μοιάζουν τα ηλεκτρικά της μοντέλα στο εγγύς μέλλον.

Από τις teasers φωτογραφίες διακρίνεται το φωτιζόμενο λογότυπο, όπως και τα άλλα LED στοιχεία σε διάφορα τμήματα του σώματος, όπως στην οροφή, στο καπό και στα φτερά.

Η εταιρία θέλει μέχρι το 2026 να προσφέρει στην αγορά τουλάχιστον 5 ηλεκτρικά SUV, έχοντας ανακοινώσει πως έως το 2030 ολόκληρη η γκάμα των μοντέλων της θα αποτελείται από αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Το πρώτο εξ’αυτών θα είναι ένα νέο SUV, το οποίο θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο έτος και θα γίνει διαθέσιμο τόσο στη Βόρεια Αμερική όσο και στην Κίνα.

Το μοντέλο θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική της Ford για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, που προσφέρει επιλογές με την κίνηση στου πίσω τροχούς και σε όλους. Αυτή η πλατφόρμα θα αποτελέσει βάση για τέσσερα νέα ηλεκτρικά οχήματα, που θα παρουσιαστούν τα τέσσερα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τον πολυτελή εταιρία της Ford, το πρώτο ηλεκτρικό της μοντέλο θα προσφέρει ένα πιο ευρύχωρο εσωτερικό που θα δημιουργεί την απόλυτη έκφραση του “ιερού” της Lincoln. Από το παραπάνω σκίτσο, μπορούμε να δούμε τέσσερα καθίσματα/πολυθρόνες και άφθονο χώρο για τα πόδια και για τις δύο σειρές. Θα υπάρχουν επίσης έξυπνες λύσεις αποθήκευσης, μια τεράστια οθόνη αφής και μια μεγάλη πανοραμική οροφή.