Το ZR-V είναι ένα νέο υβριδικό SUV της Honda για την Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Η Honda ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει στη γκάμα της στην Ευρώπη και στη Κίνα ένα ολοκαίνουριο SUV, το οποίο θα ονομαστεί ZR-V. Αυτό θα κυκλοφορήσει σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές το 2023 και θα τοποθετηθεί μεταξύ των HR-V και CR-V, ως ένα C-SUV μοντέλο.

Ουσιαστικά πρόκειται για το αμερικάνικο HR-V και μηχανικά το ZR-V θα κινείται από ένα υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης e:HEV, χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο αναμένεται να είναι το ίδιο με αυτό του Civic e:HEV που συνδυάζει έναν 2,0-λιτρο i-VTEC βενζινοκινητήρα που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson, απόδοσης 145 ίππων στις 6.200 σ.α.λ. με 175 Nm ροπής στις 4.000 σ.α.λ., και δύο ηλεκτροκινητήρες, όπου η συνδυαστική ισχύς του συνόλου ανακοινώνεται στα 184 άλογα και στα 315 Nm ροπής.

Με την επιβεβαίωση του ZR-V, η Honda ξεκινά το επόμενο στάδιο της ευρωπαϊκής στρατηγικής ηλεκτροκίνησης, καθώς θα ακολουθήσουν και νέα ηλεκτροκίνητα SUV μοντέλα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...