Η GM σκέφτεται να επιστρέψει στην Ευρώπη πουλώντας μόνο ηλεκτρικά

Σχετικά άρθρα

Όταν το 2017 η GM πούλησε την Opel στην PSA, πρακτικά οδήγησε την αμερικάνικη εταιρία εκτός ευρωπαϊκής αγοράς, αλλά η CEO της General Motors, Mary Bara, σε πρόσφατες δηλώσεις της είπε πως εξετάζουν το ενδεχόμενο να επιστρέψει η GM στις αγορές της Ευρώπης, πουλώντας μόνο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα.

Όπως είπε:

Πριν από περίπου πέντε χρόνια πουλήσαμε την Opel στη σημερινή Stellantis και δεν έχουμε τύψεις από τη πώληση αυτή. Σήμερα εξετάζουμε την ευκαιρία ανάπτυξης που έχουμε γιατί μπορούμε να ξαναμπούμε στην Ευρώπη ως παίκτης ηλεκτρικών οχημάτων. Ανυπομονώ για αυτό.

Αρχικά είναι πιθανότερο η GM να προσφέρει στην Ευρώπη τα ηλεκτρικά μοντέλα της Cadillac και της Hummer. Η εταιρία ξεκαθαρίζει πως η αγορά της Βορείου Αμερικής και της Κίνας θα συνεχίσουν να είναι οι κορυφαίες προτεραιότητες της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM φεύγει από τα εμβληματικά της κεντρικά γραφεία

Από το 1996 η GM έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Renaissance Centre, στο ψηλότερο κτίριο του Ντιτρόιτ, αλλά η εταιρία εγκαταλείπει τον εμβληματικό...

Το εσωτερικό του Cadillac Optiq

Ο μικρός αδερφός του Lyriq, το Cadillac Optiq δεν υστερεί σε πολυτέλεια, με το ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην αγορά της Βορείου Αμερικής...