Ο επί χρόνια συνεργάτης της Subaru στο “στίβο” του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η Prodrive, έδωσε στη δημοσιότητα μια teaser φωτογραφία του P25, το οποίο φαίνεται να είναι ένα restomod ενός εκ των πιο εμβληματικών αγωνιστικών αυτοκινήτων της ιαπωνικής εταιρίας, του τρίθυρου Impreza 22BP1).

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το P25 παραμένουν ένα επτασφράγιστο μυστικό από την Prodrive, αλλά θα μάθουμε περισσότερα για το P25 στις 25 Μαΐου. Η βρετανική εταιρία φαίνεται να αποτίει φόρο τιμής στην πλούσια ιστορία της Subaru με αυτό το project και ανυπομονούμε να δούμε το P25 σε όλο του το μεγαλείο.

Το όνομα του project υποδηλώνει ότι το αυτοκίνητο θα γιορτάσει 25 χρόνια από τότε που η Prodrive παρουσίασε το πρώτο της αγωνιστικό αυτοκίνητο, το Impreza WRC97, που κατασκευάστηκε σύμφωνα με τους κανονισμούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος rally, μετά την εποχή του Group A. Ο Colin McRae έχασε το πρωτάθλημα οδηγών με το εν λόγω αγωνιστικό για έναν βαθμό, αλλά επέτρεψε στη Subaru να κατακτήσει το πρωτάθλημα κατασκευαστών.