WEC: Η Toyota νικήτρια στον 6ωρο αγώνα του Spa

Σχετικά άρθρα

Οι Mike Conway, Kamui Kobayashi και Jose Maria Lopez ήταν οι νικητές στον 6ωρο αγώνα αντοχής στη πίστα του Spa, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Alpine A480 των Andre Negrao, Nicolas Lapierre και Matthieu Vaxiviere. Στο τρίτο σκαλί του βάθρο ανέβηκαν οι Sean Gelael, Robin Frijns και Rene Rast με Oreca 07, οι οποίοι ήταν και οι νικητές στην LMP2 κατηγορία.

Να σημειωθεί πως το δεύτερο Toyota GR010 Hybrid, αυτό που οδηγούσαν οι Sebastien Buemi, Brendon Hartley και Ryo Hirakawa, εγκατέλειψε 90 λεπτά μετά την εκκίνηση του αγώνα, λόγω προβλήματος στο υβριδικό σύστημα.

Στην LMGTE Pro κατηγορία πρώτοι τερμάτισαν οι Alessandro Pier Guidi και James Calado με Ferrari 488 GTE Evo, ενώ στην LM GTE Am κατηγορία οι Christian Ried, Sebastian Priaulx και Harry Tincknell με Porsche 911 RSR πήραν την νίκη.

Τα highlights

Επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος ο 24ωρος στο Le Mans που θα διεξαχθεί στις 11-12 Ιουνίου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα του Spa-Francorchamps μπορείς να τα βρεις σε αυτό το PDF.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...