Το εξάτροχο ηλεκτρικό hyperGT που ετοιμάζει η Hennessey θα έχει αυτονομία 1.000 χλμ.

Σχετικά άρθρα

Μπορεί η Hennessey να προετοιμάζεται για τα αποκαλυπτήρια της ανοιχτής έκδοσης του Venom F5, παράλληλα η αμερικάνικη εταιρία εξελίσσει ένα εντελώς νέο μοντέλο. Ο λόγος για το project “Deep Space”, το οποίο ανακοινώθηκε στα τέλη του περασμένου χρόνου.

Αυτό θα είναι ένα εξάτροχο ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο, απόδοσης 2.400 ίππων και θα έχει θέσεις για τέσσερις επιβάτες, σε διάταξη 1+2+1, με τον John Hennessey να αποκαλύπτει τους στόχους του για αυτό. Ένας από αυτούς είναι γίνει το ταχύτερο τετραθέσιο αυτοκίνητο παραγωγής, με τελική άνω των 322 χλμ/ώρα.

Επιπλέον, αν και δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες σχετικά με το πακέτο μπαταριών, ο επικεφαλής της εταιρείας με έδρα το Τέξας έκανε γνωστό ότι στοχεύει για το hyperGT του σε μια αυτονομία 1.000 χλμ. με μία μόνο φόρτιση.

Μηχανικά, η Hennessey αναφέρει ότι το μοντέλο της θα φέρει ένα ηλεκτρικό κινητήρα σε κάθε έναν από τους έξι τροχούς, με το αμάξωμα αλλά και το πλαίσιο να είναι κατασκευασμένα εξολοκλήρου από carbon, ώστε να διατηρηθεί όσο το δυνατόν πιο χαμηλά το βάρος.

Κλείνοντας, η εταιρία ανέφερε ότι η έκδοση παραγωγής του project “Deep Space” θα βγει σε περιορισμένο αριθμό 105 μονάδων, με την τιμή του να είναι κοντά στα 3 εκατ. δολάρια. Η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει το 2026, όταν και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η συναρμολόγηση του τελευταίου Venom F5.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα