Supra Vs Stinger Vs Golf R. Ποιο είναι γρηγορότερο στην ευθεία;

Σχετικά άρθρα

Στο ακόλουθο video η 3,0-λιτρη Toyota Supra κοντράρεται στην ευθεία με το Kia Stinger και το Golf R. Η Supra ζυγίζει 1.542 κιλά και φορά τον 3,0-λιτρο κινητήρα που αποδίδει 382 άλογα με 500 Nm ροπής και συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Το Kia Stinger φορά τον V6 3,3-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης 368 ίππων με 510 Nm ροπής που συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που στέλνει τη κίνηση στους πίσω τροχούς. Το βάρος του ανέρχεται στα 1.892 κιλά.

Το Volkswagen Golf R ζυγίζει 1.524 κιλά και παίρνει κίνηση από τον 2,0-λιτρο TSI κινητήρα απόδοσης 315 ίππων με 420 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 7-τάχυτο DSG αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...