Η Nissan παρουσιάζει στην Ιαπωνία το Kicks με το αναβαθμισμένο e-Power σύστημα

Σχετικά άρθρα

Η Nissan ξεκίνησε την εμπορική πορεία της ανανεωμένης έκδοσης του Kicks, με την κυριότερη προσθήκη να είναι το υβριδικό σύστημα e-Power, με το οποίο εξοπλίζεται το μικρότερο SUV της ιαπωνικής εταιρίας.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από το καπό υπάρχει ο 1,2-λίτρων τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας (HR12DE), απόδοσης 82 ίππων και 103 Nm, που χρησιμοποιείται ως γεννήτρια για να φορτίζει την μπαταρία, χωρητικότητας 2,06 kWh, ήτοι μεγαλύτερη κατά 6,4% σε σχέση με το προ-facelift.

Για την κίνηση του αυτοκινήτου ευθύνεται ένας ηλεκτροκινητήρας (EM57) 134 ίππων και 280 Nm ροπής, που δίνει κίνηση στον μπροστινό άξονα. Ωστόσο, νέα προσθήκη στο ανανεωμένο Kicks είναι και το -προαιρετικό- ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης, e-Power 4WD.

Συνεχίζοντας, η Nissan αναφέρει ότι έχει βελτιώσει την ησυχία της καμπίνας μέσω της μείωσης της συχνότητας εκκίνησης του κινητήρα στις χαμηλές ταχύτητες. Το e-Pedal Step λέγεται επίσης ότι προσφέρει τώρα μια πιο χαλαρωτική εμπειρία οδήγησης, εξομαλύνοντας την επιβράδυνση όταν αφήνεις το πεντάλ του γκαζιού.

Αισθητικά, το μοντέλο έχει αποκτήσει νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, νέα LED φωτιστικά σώματα, νέους χρωματισμούς και νέες ζάντες. Στο εσωτερικό συναντάμε νέο τιμόνι, νέες επενδύσεις, νέα διακοσμητικά και νέα οθόνη αφής 7″ ή 8″ για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, που είναι συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay.

Οι τιμές για το ανανεωμένο Kicks στην Ιαπωνία ξεκινούν από 2.798.400 γιεν (19.820 ευρώ) για την βασική έκδοση 2WD και φτάνει μέχρι τα 3.281.300 γιεν (23.240 ευρώ) για το Kicks 4WD Style Edition.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...