Δες τον παράνομο ταχύτερο γύρο περιμετρικά του Μανχάταν

Σχετικά άρθρα

Για κάποιο άγνωστο λόγο υπάρχει η πρόκληση του ταχύτερου γύρου του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, και πλέον το ρεκόρ ανήκει σε μια McLaren 720S με οδηγό τον JT Thornton.

Όπως πιθανόν να γνωρίζεις, το Μανχάταν είναι το σημαντικότερο από τα πέντε δημοτικά διαμερίσματα (boroughs) της Νέας Υόρκης. Βρίσκεται επί της ομώνυμης νήσου επί της συμβολής του ποταμού Χάντσον (δυτικά) και του ποταμού Ίστ (ανατολικά) λίγο πριν τις εκβολές του πρώτου στον Ατλαντικό.

Το ρεκόρ πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου του 2020, αλλά πριν λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε το video. O γύρος του Μανχάταν έχει μήκος 24,5 μίλια (39,4 χλμ.) και η εκκίνηση δόθηκε στις 2:36 π.μ. από την 57η οδό, με κατεύθυνση προς τον βορρά.

Ο χρόνος που χρειάστηκε ήταν 21 λεπτά και 3,16 δευτ., σπάζοντας το ρεκόρ του AfroDuck, που ήταν 24 λεπτά το 2013, κάποιου με όνομα CBC το 2010 με 26 λεπτά, και του δημοσιογράφου Alex Roy το 2001 με 27 λεπτά. Το παραπάνω video είναι σε 4x ταχύτητα, αλλά αν θες να δεις τον γύρο στην κανονική του ροή μπορείς να το δεις στο ακόλουθο video.

Τα προηγούμενα ρεκόρ σημειώθηκαν πριν από την προσαρμογή του χρονισμού των φωτεινών σηματοδοτών κυκλοφορίας από την NYC DOT τον Οκτώβριο του 2019, για να διατηρηθεί η ταχύτητα χαμηλά στο τμήμα των 4 μιλίων του West Side Highway μεταξύ Downtown και Midtown. Κατά την διάρκεια της διαδρομής, άναψαν 58 κόκκινα φανάρια, εκ των οποίων τα 24 παραβιάστηκαν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...