Για να μην πάρεις ο ίδιος φωτιά, δεν ανάβεις τσιγάρο όταν ανεφοδιάζεις το αυτοκίνητο σου

Σχετικά άρθρα

H δεύτερη γενιά του Dacia Logan κυκλοφόρησε στην αγορά της Ρωσίας με τα σήματα της Renault και ένας ιδιοκτήτης του εν λόγω μοντέλου προέβη σε μια αρκετά χαζή κίνηση, ενώ ανεφοδίαζε το αυτοκίνητο του σε ένα πρατήριο της πόλης Chelyabinsk, στα δυτικοκεντρικά της Ρωσίας, της μεγαλύτερης σε έκταση χώρας του κόσμου.

Όπως θα δεις από τα πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, ο άνδρας γέμιζε το ρεζερβουάρ του πριν επιχειρήσει να ανάψει ένα τσιγάρο. Ως αθεράπευτος καπνιστής και αφελής, ο Ρώσος άναψε τον αναπτήρα και σχεδόν ταυτόχρονα πήραν φωτιά οι αναθυμιάσεις της βενζίνης. Κάνοντας μια αυθόρμητη κίνηση, ο άνδρας τράβηξε τη μάνικα από το στόμιο του ρεζερβουάρ του χωρίς -ωστόσο- να απασφαλίσει τη λαβή, κάτι που σημαίνει ότι η μάνικα συνέχιζε να βγάζει βενζίνη.

Δευτερόλεπτα αργότερα τυλίχθηκε ο ίδιος και το αυτοκίνητο του στις φλόγες, με τον άνδρα να τρέχει πανικόβλητος. Αφού κατάφερε να σβήσει μερικώς της φωτιά από πάνω του, έτρεξε προς το αυτοκίνητο του, θέλοντας να το απομακρύνει από τις φλόγες.

Έπειτα, φαίνεται να επιστρέφει στην αντλία και να παίρνει έναν πυροσβεστήρα για να σβήσει την φωτιά. Το πάθημα -λογικά- θα γίνει μάθημα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...