Το πρώτο ηλεκτρικό Lada είναι ένα παλιό Dacia Logan MCV

Σχετικά άρθρα

Η Lada είναι από τις τελευταίες αυτοκινητοβιομηχανίες που στρέφονται στην ηλεκτροκίνηση και η εταιρία παρουσιάζει το e-Largus prototype, το πρωτότυπο προπαραγωγής του e-Largus που θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2023/2024.

Πρακτικά πρόκειται για ένα Dacia Logan LCV προηγούμενης γενιάς που βασίζεται στην B0 πλατφόρμα της Renault-Dacia που κυκλοφόρησε το 2004 και πάνω σε αυτή κατασκευάστηκαν πολλά μοντέλα, όπως τα Dacia Duster πρώτης γενιάς, Nissan Kicks, Mahindra Verito Vibe και Lada Xray.

Οι μπαταρίες τοποθετούνται εντός του δαπέδου, με το ηλεκτρικό Lada να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση μέσω φορτιστή τύπου CCS. Η Lada δεν αποκαλύπτει τεχνικές λεπτομέρειες, παρά μόνο πως θα προσφέρεται σε επιβατικές εκδόσεις 5 και 7 θέσεων, όπως και σε επαγγελματική έκδοση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Lada Niva αποκτά ABS και ESP

Παρά το γεγονός πως το Lada Niva κυκλοφορεί από το 1977, το ρώσικo μοντέλο αρνείται να "πεθάνει" και η εταιρία ανακοίνωσε την MY2024 έκδοση...

Η Lada παρουσίασε το X-Cross 5, ένα rebadged μοντέλο της κινέζικης FAW

Η Renault διέκοψε τις σχέσεις της με τη Lada εξαιτίας της συνεχιζόμενης εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, με τη ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία να στρέφεται στην...