Το Alpine A110 R θα έχει τελική ταχύτητα 285 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές της εβδομάδας, η Alpine ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μια νέα έκδοση του μοντέλου, το A110 R. Αυτή θα αποκαλυφθεί στην πίστα της Suzuka την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, κατά την διάρκεια του Ιαπωνικού GP της Formula 1, ενώ το ευρωπαϊκό ντεμπούτο της θα γίνει στην φετινή έκθεση του Παρισιού που ανοίγει τις πύλες της στις 17 Οκτωβρίου, αλλά πριν λίγο έδωσε ένα teaser video αυτής.

Σε αυτό, η γαλλική εταιρία τονίζει ότι η τελική ταχύτητα της ακραίας εκδοχής του μοντέλου θα αγγίζει τα 285 χλμ/ώρα, όταν στην “απλή” έκδοση είναι 250 χλμ/ώρα και 260 χλμ/ώρα στην S. Επιπλέον, από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, που φέρει τα γραφικά του track mode, βλέπουμε ότι η απόδοση του κινητήρα θα είναι πάνω από 300 άλογα.

Σύμφωνα με την γαλλική εταιρία, το γράμμα “R” προέρχεται από την λέξη radical (ριζοσπαστικό) και είναι η πολυαναμενόμενη έκδοση που θα ολοκληρώσει την γκάμα του A110. Το μοντέλο θα αποτελεί την απόλυτη έκφραση ελαφρότητας και απόδοσης, έχοντας σχεδιαστεί για μοναδικά συναισθήματα στην πίστα, ενώ θα παραμένει νόμιμο για χρήση στο δρόμο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...