Η Asira Designs είναι μια βελτιωτική εταιρία που έχει έδρα στην Αριζόνα των ΗΠΑ και ειδικεύεται στις υψηλών προδιαγραφών carbon κατασκευές και όχι μόνο. Στο τελευταίο της project ασχολήθηκε με την τρέχουσα γενιά της Ford Mustang, κατασκευάζοντας ένα πλήρες carbon αμάξωμα. Αυτό μειώνει το βάρος του αμερικάνικου αυτοκινήτου κατά 90 κιλά και κοστίσει 43.000 δολάρια.

Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται η βαφή και οι εκτεθειμένες carbon πινελιές. Αν θες, όμως, το αμάξωμα με εκτεθειμένο το carbon θα πρέπει να ξοδέψεις επιπλέον 15.000 δολάρια. Η εταιρία αναφέρει ότι η πλέξη των φύλλων των ανθρακονημάτων είναι σχήματος “V”, που ταιριάζει στο εξωτερικό και το εσωτερικό. Είναι επίσης φινιρισμένο με custom απόχρωση και διαφανές προστατευτικό φιλμ βινυλίου.

Οι νέες ζάντες, η αφαίρεση των πίσω καθισμάτων, η τοποθέτηση νέων εμπρός αγωνιστικών καθισμάτων και η νέα εξάτμιση μειώνουν συνολικά το βάρος του αυτοκίνητου κατά επιπλέον 45 κιλά.

Τέλος, η Asira Designs προσφέρει επίσης ένα ολοκληρωμένο κιτ αναβάθμισης για τον κινητήρα, όπου με την προσθήκη κομπρέσορα, η απόδοση του 5,0-λιτρου V8 κινητήρα αγγίζει τα 850 άλογα. Ακόμα, η εταιρία τοποθετεί έναν μονοκόμματο κεντρικό άξονα μετάδοσης από carbon και ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S ή Cup 2. Διατίθενται επίσης φρένα της Brembo και νέα αμορτισέρ.