Καταργείται εντός του 2023 το Renault Megane RS

Σχετικά άρθρα

Εντός του καλοκαιριού η Renault αφαίρεσε από τους τιμοκαταλόγους της στην Ελλάδα, στην Αγγλία και σε αρκετές ακόμη χώρες της Ευρώπης το Megane, με τη γαλλική εταιρία να διατηρεί το όνομα, προσφέροντας στην αγορά ηλεκτρικό crossover Megane E-Tech.

Η sport έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου της, το Megane RS, συνεχίζει την εμπορική του πορεία, αλλά όχι για πολύ ακόμα. Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο γενικός διευθυντής της Renault Αυστραλίας, Glen Sealey, δήλωσε ότι το Megane RS θα καταργηθεί στα τέλη του 2023, καθώς η ζήτηση για οχήματα επιδόσεων με κινητήρες βενζίνης συρρικνώνεται.

Ο Sealey δεν επιβεβαίωσε συγκεκριμένα ότι η κατάργηση του μοντέλου θα αφορά όλες τις αγορές παγκοσμίως, αν και τα λόγια του το υποδηλώνουν έντονα, καθώς τόνισε:

Το Megane RS σταματά τον επόμενο χρόνο. Δεν έχω ακόμη την ημερομηνία λήξης της παραγωγής, αλλά από τη πλευρά της παραγωγής δεν θα συνεχιστεί μετά το τέλος του επόμενου έτους. Η ζήτηση για hot hatch στην Ευρώπη μειώνεται. Αυτό μπορεί να αντικατασταθεί με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Και είναι λογικό να αλλάζεις.

Πηγήdrive.com.au

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...