Ο Lewis Hamilton ίδρυσε τη δική του εταιρεία παραγωγής ταινιών και σειρών

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton ίδρυσε τη δική του εταιρεία παραγωγής ταινιών και τηλεόρασης, την οποία ονομάζει Dawn Apollo Films. Ο επτά φορές πρωταθλητής της F1 ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής του με την Copper, που διευθύνεται από τον μάνατζερ του Penni Thow.

Ο 37χρονος Βρετανός έχει ήδη αποκαλύψει δύο από τα έργα στα οποία θα δουλέψει ως εκτελεστικός παραγωγός, με το πρώτο να είναι ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, και το δεύτερο μια ταινία βασισμένη στην F1 με τον Brad Pitt να πρωταγωνιστεί, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Joe Kosinski, ο οποίος ήταν πίσω από το Top Gun: Maverick.

Μιλώντας για το νέο του επιχειρηματικό project, ο Hamilton είπε:

Προσπαθώ να προχωρήσω. Είτε είναι θετικό είτε αρνητικό, προσπαθώ να διοχετεύω ενέργεια προς τη σωστή κατεύθυνση μέσω της δουλειάς μου. Πάντα ασχολούμουν με τις ταινίες. Βλέπω πολύ. Το βρίσκω μια πραγματική απόδραση. Υπάρχουν πολλές ταινίες που με εμπνέουν και πάντα ονειρευόμουν μια μέρα να κάνω κάτι σε αυτόν τον χώρο.

Συχνά με ρωτούσαν αν θα έπαιζα. Είμαι πολύ τυχερός που είμαι οδηγός της F1, οπότε δεν έχω χρόνο να αφιερωθώ στην υποκριτική τέχνη, αλλά ένα όνειρό μου ήταν να αφηγηθώ μια ιστορία. Κάθισα με την ομάδα μου και αναρωτήθηκε “Τι θα χρειαζόταν για να ξεκινήσουμε μια εταιρεία παραγωγής;”. Γύρισα και συνάντησα μια σειρά παραγωγών και κινηματογραφιστών στο Λος Άντζελες για να αποκτήσω γνώσεις. Ένας από αυτούς ήταν Jeffrey Katzenberg.

Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε εντυπωσιακές ιστορίες και τελικά να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους μέσω ταινιών και αφήγησης. Ένα μεγάλο μέρος της νέας εταιρείας θα αφορά τον κοινωνικό αντίκτυπο, την κοινότητα και τους σκοπούς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...