Η Lucid άνοιξε την πρώτη της αντιπροσωπεία στη Σαουδική Αραβία

Σχετικά άρθρα

Η Lucid άνοιξε τις πόρτες της πρώτης της αντιπροσωπείας στη Μέση Ανατολή, η οποία βρίσκεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, στην περιοχή Al Nakheel της πόλης. Το Riyadh Studio θα επιτρέψει στους πελάτες της Lucid να ανακαλύψουν τι είναι η μάρκα και να μάθουν για τα προϊόντα της από κοντά.

Οι πελάτες θα μπορούν επίσης να διαμορφώσουν και να παραγγείλουν το αυτοκίνητο από το Lucid Studio ή να κάνουν ερωτήσεις εξ’ολοκλήρου διαδικτυακά ή έναν συνδυασμό των δύο.

Η Lucid έχει στενούς δεσμούς με τη Σαουδική Αραβία, καθώς το 2018, το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων του βασιλείου επένδυσε 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε αυτή, ενώ ήταν ακόμη μια ιδιωτική εταιρεία. Επιπλέον, τον περασμένο Απρίλιο η Lucid υπέγραψε τεράστια συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία για πώληση 100.000 οχημάτων.

Αυτή η σχέση θα ενισχυθεί τα επόμενα χρόνια με την επιβεβαίωση ότι η Lucid θα κατασκευάσει ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής αυτοκινήτων στη Σαουδική Αραβία.

Αυτό θα επανασυναρμολογήσει αρχικά μοντέλα Lucid Air που είναι προκατασκευασμένα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Casa Grande της Αριζόνα, με την ετήσια παραγωγικότητα του αραβικού εργοστασίου να είναι έως και 155.000 οχήματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Η Σαουδική Αραβία “ρίχνει” ακόμη 1 δισ. δολάρια στην Lucid

Το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας συνεχίζει να επενδύει σημαντικά κεφάλαια στην Lucid, με την πιο πρόσφατη επένδυση να ανακοινώνεται στις αρχές της...

Elon Musk: O “Saudi Sugar Daddy” κρατά ζωντανή την Lucid

Με τη ζήτηση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα να εξασθενεί και σε συνδυασμό με τα υψηλό κόστος δανεισμού, η Lucid αποκάλυψε τα οικονομικά της αποτελέσματα του...