Η Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου είναι υπεύθυνη για πολλά εκπληκτικά στολίδια της παγκόσμιας αυτοκίνησης και η Veloce Classic του Δημήτρη Σπυρόπουλου έχει στις εγκαταστάσεις της στην Πάντοβα της Ιταλίας αυτό το εκπληκτικό και σπάνιο Honda NSX.

Παράλληλα, συνοδεύει την αγγελία με μια σειρά φωτογραφιών που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό, δίνοντας σου την ευκαιρία να θαυμάσεις κάθε εκατοστό του ιαπωνικού μοντέλου που φέρει την υπογραφή του Ayrton Senna.

Μηχανικά, το θρυλικό ιαπωνικό μοντέλο φορά έναν 3,0-λίτρο ατμοσφαιρικό V6 κινητήρα απόδοσης 274 ίππων με 285 Nm ροπής. Αυτός συνδυάζεται με 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, στέλνοντας την κίνηση στον πίσω άξονα. Είναι βαμμένο στο αυθεντικό κόκκινο Formula Red χρώμα και στο εσωτερικό συναντάμε μαύρες δερμάτινες επενδύσεις. Ακόμα, διαθέτει ηλεκτρικά καθίσματα, air condition, cruise control και τις αυθεντικές ζάντες.

Το αυτοκίνητο παραδόθηκε καινούριο στην Honda Γαλλίας το 1993 και έκτοτε έχει διανύσει μόλις 25.440 χλμ. Έχοντας δει από κοντά το εν λόγω αυτοκίνητο και την άριστη κατάσταση του, η οποία “μυρίζει” καινούριο, δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση να αλλάξει χέρια για μια τιμή πάνω από 150.000 ευρώ, κρίνοντας την ιστορία που κρύβει πίσω του το NSX, καθώς οι τιμές της 1ης γενιάς του μοντέλου εξακολουθούν να αυξάνονται.