Ηχόμπαρα από την Porsche αξίας 8.990 ευρώ μέσα σε αυθεντική εξάτμιση της 911 GT3

Σχετικά άρθρα

Η Porsche Design προσφέρει μια περιορισμένης παραγωγής ηχόμπαρα, την 911 Soundbar 2.0 Pro, που είναι κατασκευασμένη από την εξάτμιση της 911 GT3 και θα πουληθεί σε μόλις 500 μονάδες.

Διαθέτει Virtual Surround Sound σύστημα 2.1.2, έχει ισχύ 300 watt, θύρες HDMI συμβατές με 4K, Bluetooth 5.0, Dolby Atmos DTS-HD, υποστήριξη Apple AirPlay 2 και ενσωματωμένο Google Chromecast.

Η ηχόμπαρα είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία ροής πολλαπλών καναλιών που της επιτρέπει να συνδεθεί με τις άλλες μπάρες ήχου της Porsche, όπως την 911 Soundbar Special Edition, την 911 Soundbar Final Edition καθώς και με όλα τα μελλοντικά νέα προϊόντα ήχου Porsche Originals.

Μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο ή να τοποθετηθεί στη βάση που παρέχεται, κατασκευάζεται στη Γερμανία, έχει μήκος 1,5 μέτρο, πλάτος 46 εκατοστών κι ύψος 50 εκατοστών, ζυγίζει 65 κιλά και η τιμή της είναι στα 8.990 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...