Μια ακόμα διαρροή για την Abarth έκδοση του Fiat 500e

Σχετικά άρθρα

H Abarth έχει κάνει γνωστό ότι στις 22 Νοεμβρίου θα αποκαλύψει την σπορ έκδοση του ηλεκτρικού Fiat 500e, αλλά μέχρι σήμερα είχε διαρρεύσει μια φωτογραφία που μας έδειχνε μόνο το εμπρός μέρος του αυτοκίνητου.

Μόλις, όμως, πριν λίγα λεπτά ανέβηκαν στον μαγικό κόσμου του ίντερνετ τρεις ακόμη φωτογραφίες, κατά τη διάρκεια της επίσημης φωτογράφισης του κάπου στην Ιταλία, που δείχνουν το αυτοκίνητο από οπτική τριών τετάρτων.

Οι μέχρι σήμερα πληροφορίες αναφέρουν ότι το μοντέλο θα ονομάζεται Abarth 595e και η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το 2023. Η γρήγορη έκδοση του μοντέλου φέρει νέους προφυλακτήρες, με το λογότυπο της Abarth να βρίσκεται στο καπό, ενώ το όνομα της εταιρίας κοσμεί τη μάσκα.

Το Abarth 595e θα παίρνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα που αναμένεται να παράγει κοντά στα 160 άλογα, με τη κίνηση να στέλνεται στον μπροστινό άξονα.

Πηγήcarzturbo

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέες φωτογραφίες του Abarth 600e Scorpionissima

Χθες, 31 Μαρτίου και ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών, η Abarth γιόρτασε τα 75α γενέθλια της και έδωσε στη δημοσιότητα τρεις νέες φωτογραφίες του...

Επίσημο: Abarth 600e

Μετά τη χθεσινή διαρροή, η Abarth έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του Abarth 600e, στην έκδοση Scorpionissima. Το αυτοκίνητο παράγει 240 άλογα, διαθέτει...