Η GM κέρδισε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια επισκευάζοντας μοντέλα της Tesla

Σχετικά άρθρα

Μια νέα πηγή εισοδήματος βρήκε η General Motos, με τον πρόεδρο της Mark Reuss να δηλώνει κατά τη διάρκεια της Ημέρας Επενδυτών της GM, πως από το 2021 μέχρι σήμερα η GM έχει επισκευάσει 11.800 αυτοκίνητα της Tesla.

Αυτή είναι μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση για εμάς. Πρέπει να πω ότι είναι μια νέα επιχείρηση,

είπε ο Reuss, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τι επισκευές έκαναν στα μοντέλα της Tesla τα συνεργεία στις αντιπροσωπείες της.

Παράλληλα ο Reuss επιβεβαίωσε πως η Corvette θα αποκτήσει τρεις ακόμη εκδόσεις, με την απόδοσή της κορυφαίας, της Zora, να ξεπερνά τα 1.000 άλογα που θα χαρίζει στο αυτοκίνητο “ασύλληπτες επιδόσεις”.

Τέλος ο Reuss είπε πως η GM δεν θα εγκαταλείψει τους κινητήρες εσωτερικής καύσης τα επόμενα χρόνια, αφού τα μοντέλα με αυτούς θα εξακολουθούν να κυριαρχούν από πλευράς πωλήσεων για πολλά ακόμη χρόνια. Η GM έχει κάνει γνωστό πως θέλει έως το 2035 να κατασκευάζει μόνο ηλεκτρικά επιβατικά οχήματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM φεύγει από τα εμβληματικά της κεντρικά γραφεία

Από το 1996 η GM έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Renaissance Centre, στο ψηλότερο κτίριο του Ντιτρόιτ, αλλά η εταιρία εγκαταλείπει τον εμβληματικό...

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...