Νέοι επικεφαλής σχεδιασμού και ποιότητας για το VW Group

Σχετικά άρθρα

Το VW Group διόρισε νέους επικεφαλής στα τμήματα ποιότητας και σχεδίασης, σε μια προσπάθεια να επιταχύνει τη λήψη αποφάσεων και να βελτιώσει τον συντονισμό μεταξύ VW, Audi και Porsche.

Από την 1η Ιανουαρίου, ο Michael Neumayer θα είναι υπεύθυνος του τμήματος διαχείρισης ποιότητας του VW Group, διατηρώντας παράλληλα τη θέση του ως επικεφαλής ποιότητας της Audi. Θα αντικαταστήσει τον Frank Welsch, ως υπεύθυνος ποιότητας του VW Group. Ο Welsch συνταξιοδοτείται μετά από 36 χρόνια υπηρεσίας στη VW.

Επίσης, την 1η Ιανουαρίου, ο Michael Mauer θα γίνει επικεφαλής σχεδιασμού του VW Group, ενώ θα διατηρήσει τον ίδιο ρόλο στην Porsche. Θα αντικαταστήσει τον Klaus Zyciora που αποχωρεί από την αυτοκινητοβιομηχανία.

Μετά την αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου του VW Group που ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο, όλες οι βασικές λειτουργίες του VW Group να έχουν ανατεθεί στις κορυφαίες μάρκες του ομίλου. Η Volkswagen έχει αναλάβει να επιβλέπει την παραγωγή και τις προμήθειες του VW Group, η Audi είναι πλέον υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την ποιότητα και η Porsche πρωτοστατεί στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη.

Η νέα δομή θα οδηγήσει σε σαφέστερο καθορισμό προτεραιοτήτων και ταχύτερη εφαρμογή των αποφάσεων εν μέσω των σαρωτικών αλλαγών που βιώνει η βιομηχανία,

δήλωσε η VW, με τον Oliver Blume να προσθέτει:

Η διαχείριση των βασικών λειτουργιών της ποιότητας και του σχεδιασμού μέσω των επωνυμιών Audi και Porsche θα επιτρέψει επίσης στο VW Group να εντείνει την εστίαση στους πελάτες του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...