Στο εσωτερικό του Aehra SUV συναντάμε γιγαντιαία οθόνη

Σχετικά άρθρα

Η Aehra αποκάλυψε το εσωτερικό του SUV της που για την ώρα δεν έχει όνομα. Το ιδιαίτερο μέσα του είναι η τεράστια οθόνη που καλύπτει σε έκταση όλο το ταμπλό.

Η οθόνη, όταν το αυτοκίνητο κινείται, κρύβεται μέσα στο ταμπλό, αφήνοντας ορατό μόνο το επάνω τμήμα της, με τις άκρες της να προβάλουν τις εικόνες που καταγράφουν οι κάμερες που αντικαθιστούν τους πλαϊνούς καθρέπτες.

Ωστόσο, όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο, η οθόνη αναπτύσσεται πλήρως και καλύπτει μέχρι τη μέση του παρμπρίζ. Επιπλέον, μια μικρότερη οθόνη αφής τοποθετημένη στο κέντρο του ταμπλό χρησιμεύει για τον έλεγχο των κύριων λειτουργιών του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αλλά και του κλιματισμού.

Περισσότερες πληροφορίες για το SUV θα αποκαλυφθούν αργότερα, με την εταιρία να παρουσιάζει τον Φεβρουάριο του 2023 και ένα σεντάν μοντέλο. Και τα δύο βασίζονται σε ένα carbon monocoque πλαίσιο και έχουν αυτονομία έως 800 χιλιόμετρα ανά φόρτιση και τελική ταχύτητα 265 χλμ/ώρα. Η απόδοση τους αναμένεται να κυμαίνεται μεταξύ 740 και 810 ίππων.

Η Aehra έχει υψηλούς στόχους, αφού έχει θέσει ως στόχο να ανταγωνιστεί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα των Tesla, Lucid, BMW, Mercedes-Benz και Porsche. Η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τόσο το SUV όσο και το σεντάν της το 2025.

Οι τιμές τους θα κυμαίνονται μεταξύ 160.000 και 180.000 ευρώ, με την εταιρία να πουλά τα μοντέλα της στην Ευρώπη, στη Βόρεια Αμερική, στη Κίνα και στις χώρες του Κόλπου. Μέσα στους πρώτους 12 μήνες των πωλήσεων η Aehra θέλει να έχει παραδώσει 15.000 με 25.000 αυτοκίνητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...