Tesla: Εκπτώσεις έως και 7.500 δολάρια στις ΗΠΑ

Σχετικά άρθρα

Εκπτώσεις στις ΗΠΑ κάνει η Tesla καθώς η ζήτηση για τα αυτοκίνητά της μειώνεται λόγω επιβράδυνσης των οικονομιών και των επικείμενων φορολογικών κινήτρων από το υπουργείο Οικονομικών για την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων.

Η αμερικανική εταιρεία προσφέρει εκπτώσεις 7.500 δολαρίων για τις πωλήσεις των Model 3 και Model Υ τον Δεκέμβριο, ενώ παρέχει και δωρεάν χρήση των Supercharger φορτιστών της για 10.000 μίλια (16.100 χιλιόμετρα).

Οι Αμερικανοί ακύρωναν τις παραγγελίες του και ανέβαλαν τις αγορές έως να ισχύσουν οι νέες φορολογικές ελαφρύνσεις, ύψους επίσης 7.500 δολαρίων, για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων τον Ιανουάριο.

Οι αναλυτές ανησυχούν ότι οι αυξήσεις των επιτοκίων και το αμφιλεγόμενο μάνατζμεντ του Twitter από τον Elon Musk μπορεί να πλήξουν την εικόνα και τις πωλήσεις της Tesla.

Οι εκπτώσεις ακολουθούν μία σειρά αυξήσεων των τιμών την τελευταία διετία, με την εταιρεία να τις αποδίδει στη διαταραχή της εφοδιαστικής αλυσίδας και τον πληθωρισμό.

Η Tesla προσφέρει επίσης έκπτωση 5.000 δολαρίων στον Καναδά για το Model 3 και Model Y έως το τέλος του έτους, 3.760 δολαρίων στο Μεξικό για τα ίδια μοντέλα και για την ίδια περίοδο, ενώ στην Κίνα δίνει έκπτωση 860 δολαρίων για τα ίδια μοντέλα, έχοντας παράλληλα προχωρήσει στη μείωση των τιμών τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...