Τον Σεπτέμβριο του 2018 η Automobili Amos -μια μικρή ιταλική εταιρεία, που ιδρύθηκε από τον οδηγό αγώνων Eugene Amos- έχοντας εμπνευστεί από την Singer, παρουσίασε την restomod έκδοση της Lancia Delta Integrale.

Ο λόγος για την Automoboli Amos Lancia Delta Futurista, η παραγωγή της οποίας περιορίστηκε σε 20 αυτοκίνητα, με την πρώτη να παραδίδεται τον Μάιο του 2020. Τέσσερα από αυτά εξάχθηκαν στις ΗΠΑ, με αυτή, βαμμένη σε Baby Blue χρώμα, ανήκει στον Joel.

Ο ιδιοκτήτης του Delta Futurista, είναι επίσης μεταξύ των πρόσφατων αγοραστών της πίστας αγώνων Lime Rock Park, με το αυτοκίνητό του να διαθέτει χρυσές ζάντες, ενώ στο εσωτερικό, οι επενδύσεις στα καθίσματα είναι σε ανοιχτό καφέ χρώμα, που συνδυάζεται με μαύρη Alcantara στο επανασχεδιασμένο ταμπλό.

Η Amos αναφέρει ότι το αυτοκίνητο είναι πλήρως αναβαθμισμένο με περισσότερα από 1.000 νέα εξαρτήματα. Το αλουμινένιο αμάξωμα είναι καινούργιο και κατασκευασμένο στο χέρι, ενώ το εμπρός τμήμα είναι από carbon. Το αυτοκίνητο ζυγίζει 1.250 κιλά και ο 2,0-λιτρος turbo κινητήρας του αποδίδει 330 άλογα, που συνδυάζεται με ένα 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

Σύμφωνα με την εταιρία, ο κινητήρας και η ανάρτηση είναι πλήρως ανακατασκευασμένα και το αυτοκίνητο προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία οδήγησης χάρη στη νέα γεωμετρία της ανάρτησης.