O Elon Musk μπήκε στο βιβλίο Guinness για ρεκόρ που δεν τον κάνει περήφανο

Σχετικά άρθρα

Για πολλούς είναι μεγάλη τιμή να γραφτεί το όνομα τους στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness και ορισμένοι άνθρωποι κάνουν τις πιο περίεργες γελοιότητες για να μπουν σε αυτό το βιβλίο. Ο Elon Musk δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι τέτοιο φυσικά, αλλά πλέον του ανήκει ένα νέο ρεκόρ Guinness. Είτε του αρέσει είτε όχι.

Ο Musk κατέχει πλέον το ρεκόρ για την μεγαλύτερη απώλεια προσωπικού πλούτου. Ο Musk είδε τα περιουσιακά του στοιχεία να συρρικνώνονται σημαντικά τον περασμένο χρόνο, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει και την “ιδιότητά” του ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στη γη τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με τα Παγκόσμια Ρεκόρ Guinness, ο Musk έχει χάσει περίπου 182 δισεκατομμύρια δολάρια από τον Νοέμβριο του 2021, που μεταφράζεται σε περίπου 173 δισεκατομμύρια ευρώ. Με αυτό ο Musk προσπέρασε εύκολα τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ, τον ιδρυτή της SoftBank, Masayoshi Son, ο οποίος έγινε κατά 58,6 δισεκατομμύρια δολάρια φτωχότερος το 2000.

Το γεγονός ότι ο Musk κατέχει πλέον αυτή την αμφίβολη τιμή έχει να κάνει με την τιμή της μετοχής της Tesla, η οποία βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση από τον Σεπτέμβριο. Αυτό με τη σειρά του έχει πολύ να κάνει με την περιπέτεια του Musk με το Twitter.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...