Αγοραστής της Tesla πήρε έκπτωση 12.000 δολάρια, απλά ζητώντας την

Σχετικά άρθρα

Ένας πελάτης της Tesla, ο οποίος παρήγγειλε ένα Model Y τον περασμένο Ιούλιο και η εταιρία δεν του έχει παραδώσει ακόμη το αυτοκίνητο, έκανε γνωστό ότι το τελικό ποσό της παραγγελίας του μειώθηκε κατά 12.000 δολάρια, αφού πρώτα παραπονέθηκε ότι έχασε τις μεγάλες μειώσεις τιμών που ανακοίνωσε η Tesla πριν μερικές ημέρες.

Ο άνδρας, του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή στο μέσο που μίλησε αλλά ζήτησε να μην κατονομαστεί λόγω ανησυχιών σχετικά με την ιδιωτική ζωή, παρήγγειλε το Model Y του τον περασμένο Ιούλιο, με την τιμή του να αγγίζει τα 72.440 δολάρια.

Λίγες ώρες με τις σημαντικές μειώσεις τιμών που ανακοίνωσε η Tesla, ο άνδρας επικοινώνησε με την Tesla μέσω διαδικτυακής συνομιλίας για να ζητήσει και αυτός έκπτωση, με τον εκπρόσωπο της Tesla να αναφέρει ότι αυτό δεν ήταν δυνατό.

Ωστόσο, την επόμενη μέρα ο αγοραστής ενημερώθηκε μέσω email ότι η τελική τιμή που θα κληθεί να πληρώσει θα είναι πλέον 60.440 δολάρια. Με τη δημοσίευση αυτή, ορισμένοι ιδιοκτήτες της Tesla επικοινώνησαν για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους που έχασαν τις εκπτώσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Porsche 911 Turbo “ξεφτιλίζει” την Mercedes AMG GT 63 S στο 1000άρι

Στη θεωρία τα δύο γερμανικά sport μοντέλα δείχνουν να έχουν πάνω-κάτω τις ίδιες επιδόσεις, αλλά στη πραγματικότητα, η Porsche 911 Turbo είναι πολύ γρηγορότερη...

Η Tesla απολύει περισσότερο προσωπικό

Η Tesla ξεκίνησε έναν ακόμη γύρο απολύσεων που περιλαμβάνει προσωπικό από τα τμήματα λογισμικού, σέρβις και μηχανικής. Το νέο κύμα απολύσεων έρχεται αφότου η Tesla...